Now Reading
Σακάκι: Πως να το φορέσεις σωστά

Σακάκι: Πως να το φορέσεις σωστά

Σακάκι: Πως να το φορέσεις σωστά
Επέλεξε ένα σακάκι που να ταιριάζει με το σωματότυπό σου και την περίσταση. Για παράδειγμα, αν είσαι λεπτός και ψηλός, μπορείς να φορέσεις ένα στενό και μακρύ σακάκι, ενώ αν είσαι πιο κοντός και πλατύς, μπορείς να προτιμήσεις ένα πιο χαλαρό και κοντό σακάκι. Για μια επίσημη εμφάνιση, επίλεξε ένα σκούρο χρώμα, όπως μπλε, γκρι ή μαύρο, ενώ για μια πιο ανέμελη εμφάνιση, μπορείς να δοκιμάσεις πιο φωτεινά χρώματα.
Συνδύασε το σακάκι σου με το κατάλληλο πουκάμισο, παντελόνι και παπούτσια. Γενικά, το πουκάμισό σου πρέπει να είναι πιο ανοιχτόχρωμο από το σακάκι για να δημιουργήσεις μια αντίθεση. Το παντελόνι σου μπορεί να είναι του ίδιου χρώματος με το σακάκι σου, αν θέλεις να φορέσεις ένα κουστούμι, ή να είναι διαφορετικό, αλλά να ταιριάζει με τη γενική απόχρωση. Για τα παπούτσια, επίλεξε κάτι κλασικό και κομψό.
Πρόσθεσε μερικά αξεσουάρ για να δώσεις προσωπικότητα στην εμφάνισή σου. Μπορείς να φορέσεις μια γραβάτα, ένα παπιγιόν ή ένα φουλάρι στο λαιμό, ανάλογα με το στυλ που θέλεις να πετύχεις.
Τέλος, μπορείς να φορέσεις ένα ρολόι, ένα βραχιόλι, ένα δαχτυλίδι ή ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα, για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου.

© 2024 Menstatus. All Rights Reserved. | Terms Of Use

Scroll To Top