Now Reading
Το πρώτο μου αυτοκίνητο

Το πρώτο μου αυτοκίνητο

Το πρώτο μου αυτοκίνητο

Ήταν είκοσι χρονών όταν αγόρασε το πρώτο του αυτοκίνητο. Ήταν ένα παλιό, μεταχειρισμένο VW Beetle, αλλά ήταν το δικό του. Είχε δουλέψει σκληρά για να το αποκτήσει και ήταν περήφανος γι’ αυτό. Eίχε γρατσουνιές και σκουριά παντού, αλλά δεν το ένοιαζε. Το αγάπησε από την πρώτη στιγμή που το είδε.

Όταν το πήρε για πρώτη φορά, το πήγε για μια βόλτα στην πόλη. Ήταν μια μαγευτική εμπειρία. Ήταν ο πρώτος που οδηγούσε ένα αυτοκίνητο και ένιωθε σαν να ήταν ο βασιλιάς του κόσμου. Περνούσε ώρες στο Beetle του. Το οδηγούσε στο πανεπιστήμιο, στη δουλειά του και έκανε ατελείωτες βόλτες με τις παρέες του. Το χρησιμοποιούσε για να πάει στην παραλία, στο βουνό και σε κάθε μέρος που μπορούσε να σκεφτεί. Ήταν εκεί για αυτόν στις καλές και στις κακές στιγμές. Μαζί του έζησε πολλές εμπειρίες και τον βοήθησε να βρει τον εαυτό του.

Ο Jean μεγάλωσε και άφησε το Beetle πίσω του. Αλλά ποτέ δεν το ξέχασε. Είναι μια από τις πιο αγαπημένες του αναμνήσεις. Ακόμα και σήμερα, όταν βλέπει ένα VW Beetle, του έρχεται στο μυαλό το πρώτο του αυτοκίνητο. Και νιώθει μια μικρή νοσταλγία για τα χρόνια που ήταν νέος και ελεύθερος.

© 2023 Menstatus. All Rights Reserved. | Terms Of Use

Scroll To Top