Now Reading
Χοιρινή πανσέτα με μουστάρδα και μέλι: Η συνταγή που θα σας κάνει να την λατρέψετε!

Χοιρινή πανσέτα με μουστάρδα και μέλι: Η συνταγή που θα σας κάνει να την λατρέψετε!

Χοιρινή πανσέτα με μουστάρδα και μέλι: Η συνταγή που θα σας κάνει να την λατρέψετε!

Υλικά:

  • 1 κιλό χοιρινή πανσέτα
  • 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 1/4 φλιτζάνι μουστάρδα
  • 1/4 φλιτζάνι μελιού
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 2 κουταλιές της σούπας ξίδι
  • 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
  • 1 κουταλιά της σούπας θυμάρι
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
  • Κόψτε τις πανσέτες σε λωρίδες περίπου 2 εκατοστών πάχους.
  • Ανακατέψτε σε ένα μπολ το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, το μέλι, τη σάλτσα σόγιας, το ξίδι, τη πάπρικα και το θυμάρι.
  • Ρίξτε στις πανσέτες αλάτι και πιπέρι και βάλτε τις σε ένα ταψί.
  • Ρίξτε το μείγμα του μπολ πάνω στις πανσέτες και ανακατέψτε καλά.
  • Ψήστε για περίπου 40 λεπτά

Αυτή η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη και θα σας δώσει ένα νόστιμο γεύμα. Καλή απόλαυση !!

© 2025 Menstatus. All Rights Reserved. | Terms Of Use

Scroll To Top
Menstatus
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.