Now Reading
THE LORD OF BLADES: έρχεται στο MENSTATUS

THE LORD OF BLADES: έρχεται στο MENSTATUS

View Gallery

Έχουμε την χαρά να έχουμε μαζί μας τον Παντελή Πανουργιά, που είναι υπέυθυνος των “Panourgias SelfCare” και “The Lord of Blades”.

  • Για ποιο λόγο Παντελή επέλεξες το MENSTATUS;

Προσπαθώ συνεχώς να εξελίσσομαι και αναζητώ νέες συνεργασίες με δημιουργικούς ανθρώπους, που έχουμε κοινή φιλοσοφία και όραμα. Πρόσφατα διάβαζα ένα άρθρο από το Menstatus, το οποίο μου κέντρισε το ενδιαφέρον και στάθηκε αφορμή να επικοινωνήσουμε. Μας αρέσει το κλασικό και ο άντρας με τις αξίες του, την αυθεντικότητα, το προσωπικό στυλ, την αρρενωπότητα, είμαστε αν θέλεις ρομαντικοί. 

  • Πες μας λίγα λόγια για εσένα 

Οι περισσότεροι με ξέρουν ως ποδοσφαιριστή, καθώς αγωνίστηκα για αρκετά χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, τόσο στο εξωτερικό όσο και στις μεγάλες εθνικές μας κατηγορίες. Αυτό όμως που δεν ξέρουν για εμένα είναι πως γεννήθηκα και μεγάλωσα μέσα στα κομμωτήρια, σε μια οικογένεια όπου οι καθημερινές συζητήσεις αφορούσαν την περιποίηση και τη φροντίδα. Από νεαρή ηλικία λοιπόν μελετούσα αυτή την αγορά, με έμφαση στα οικονομικά και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Έτσι αποφάσισα να αφοσιωθώ στις επιχειρήσεις και συγκεκριμένα του χώρου της ομορφιάς, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε ο παππούς μου το 1946. Σε ένα παραδοσιακό κουρείο, το οποίο απασχολούσε 5 άτομα, ανέδειξε σπουδαίους κομμωτές, όπως ο Basil που στη συνέχεια διέπρεψε στον Πειραιά και τη Γλυφάδα του 80’. Σήμερα βρίσκομαι πλέον υπεύθυνος στα κομμωτήρια Panourgias SelfCare και το The Lord of Blades και το πλάνο μου είναι να βελτιώσω σταδιακά τις διαδικασίες και να φέρω φρέσκες ιδέες και προτάσεις στον τομέα της περιποίησης. 

  • Τι είναι το The Lord of Blades 

Το The Lord of Blades βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και είναι ένας χώρος με τη ζεστασιά και την αίγλη ενός vintage barbershop με επιρροές από το λονδρέζικο στυλ. Δημιουργήθηκε το 1993 από τον Τάσο Πανουργιά, αναμφισβήτητα έναν από τους καλύτερους στο χώρο της κομμωτικής τέχνης. Ο ίδιος στη συνέχεια δημιούργησε και τα κομμωτήρια Panourgias SelfCare στους Αμπελοκήπους και στο Παγκράτι. Είμαστε πλέον μια μεγάλη ομάδα, η οποία απαρτίζεται από ταλαντούχους και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Συγκεκριμένα στο The Lord of Blades, πέρα από κούρεμα και παραδοσιακό ξύρισμα παρέχουμε ένα πλήθος υπηρεσιών, όπως μεταξύ άλλων βαφές γκριζαρίσματος των λευκών τριχών και περιποίηση των άκρων. Απευθυνόμαστε σε άντρες ανεξάρτητου ηλικίας και κοινωνικού στάτους, δίνοντας έμφαση στις διαφορετικές ανάγκες του καθενός. Οι επισκέπτες μας έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να απολαύσουν την εμπειρία της περιποίησης και να ξεφύγουν για λίγο από τη δύσκολη καθημερινότητα, αφιερώνοντας ποιοτικό χρόνο στον εαυτό τους. 

  • Ποια είναι τα βασικά που πρέπει να προσέχει ένας άντρας όσο αφορά την εμφάνιση του;  

Ο άντρας αναζητά συνεχώς τρόπους να εκφράσει την αυθεντικότητα του μεταξύ άλλων μέσω της εξωτερικής του εμφάνισης. Ξεκινώντας από τα δικά μας, το κατάλληλο κούρεμα, η περιποίηση της γενειάδας, η φροντίδα της επιδερμίδας και η χρήση εξειδικευμένων προϊόντων είναι σημαντικά βήματα για τον άντρα που επιθυμεί να αισθάνεται και να δείχνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Επίσης για να αφήσουμε επιτέλους τα ταμπού, η περιποίηση των άκρων είναι πρωτίστως θέμα καθαριότητας και υγείας. Φυσικά μετά έρχεται και η επιλογή ρούχων που να εφαρμόζουν ωραία στο σώμα του και λίγα αξεσουάρ που μπορούν να αναβαθμίσουν περισσότερο την εμφάνιση του. 

See Also

  • Τι θεωρείς ότι λείπει σήμερα από τον σύγχρονο άντρα; 

Σε αυτή την εποχή της υπερπληροφόρησης από τα κοινωνικά δίκτυα και των γρήγορων αλλαγών, γίνεται όλο και πιο δύσκολο στον άντρα να κρατήσει τον χαρακτήρα του και τις αξίες του. Εμείς, στο The Lord of Blades προσπαθούμε να εμπνεύσουμε τους άντρες να εξελιχθούν σε σύγχρονους gentlemen και να διατηρήσουν τα αρρενωπά χαρακτηριστικά τους που τείνουν να χαθούν. Ο σεβασμός, η ευγένεια, η αποφασιστικότητα, ο δυναμισμός και το προσωπικό στυλ είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που θαυμάζουμε και καθοδηγούν το έργο μας.

  • Τι θα έχουμε από εσένα και την ομάδα τoυ THELORDS OF BLADES εδώ στο MENSTATUS;

Σε συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα, θα δίνουμε τακτικά συμβουλές για την καθημερινή περιποίηση του σύγχρονου άντρα και θα παρουσιάζουμε κάποια προϊόντα που ξεχωρίζουμε, τα οποία μπορούν να αναβαθμίσουν την εξωτερική του εμφάνιση.

© 2023 Menstatus. All Rights Reserved. | Terms Of Use

Scroll To Top