Now Reading
Σιγουριά, αυτοπεποίθηση και αυθεντικότητα σε μια εποχή ανωριμότητας.

Σιγουριά, αυτοπεποίθηση και αυθεντικότητα σε μια εποχή ανωριμότητας.

Φαίνεται ότι ως κοινωνία έχουμε ξεχάσει κάποιες σημαντικές αξίες και γενικά γινόμαστε πιο ανώριμοι. Ο άντρας που ξέρει ένα ή δύο πράγματα για τη ζωή, έχει τις προτεραιότητές του αλλά κατανοεί ότι οι άλλοι πολλές φορές εξαρτώνται από αυτόν. Δεν θα παρουσιάσει ποτέ συμπεριφορές που σχετίζονται με άπειρους, ανώριμους και αδύναμους ανθρώπους. Δεν θα κάνει πράγματα μόνο και μόνο για να ευχαριστήσει κάποιους. Αν δεν τα πιστεύει δεν θα τα κάνει, απλά. Έχει τον αυτοσεβασμό, τον αυτοέλεγχο και την αυτοπεποίθηση για να καθορίσει και να επιβάλει όρια. Δεν μπορεί να εξαναγκαστεί να κάνει κάτι που δεν θέλει, ούτε θα αφήσει κάποιον να πατήσει πάνω του.
Ένα άλλο μεγάλο ζήτημα που έχουν πολλοί άντρες είναι ότι αισθάνονται ανασφαλείς για τον τρόπο εμφάνισης, ντυσίματος και συμπεριφοράς τους. Ένας ώριμος άνδρας είναι σίγουρος για την εμφάνισή του και δεν ενδιαφέρεται για μερικούς ανθρώπους που θα απορρίψουν ή θα κάνουν αρνητικά σχόλια.
Είναι σίγουρος γενικά για τον εαυτό του, κάνει επιλογές και παίρνει αποφάσεις που πολλές φορές είναι δύσκολες. Αλλά ποτέ δεν θα αφήσει το εγώ του να τον κυριεύσει.

© 2023 Menstatus. All Rights Reserved. | Terms Of Use

Scroll To Top