Χοιρινή πανσέτα με μουστάρδα και μέλι: Η συνταγή που θα σας κάνει να την λατρέψετε! by MS Team MS Team Υλικά: 1 κιλό χοιρινή πανσέτα 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1/4 φλιτζάνι μουστάρδα 1/4 φλιτζάνι μελιού 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας 2 κουταλιές της σούπας ξίδι 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα 1 κουταλιά της σούπας θυμάρι Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Κόψτε τις πανσέτες σε λωρίδες περίπου 2 εκατοστών πάχους. Ανακατέψτε σε ένα μπολ το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, το μέλι, τη σάλτσα σόγιας, το ξίδι, τη πάπρικα και το θυμάρι. Ρίξτε στις πανσέτες αλάτι και πιπέρι και βάλτε τις σε ένα ταψί. Ρίξτε το μείγμα του μπολ πάνω στις πανσέτες και ανακατέψτε καλά. Ψήστε για περίπου 40 λεπτά Αυτή η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη και θα σας δώσει ένα νόστιμο γεύμα. Καλή απόλαυση !!